Aldostum Metal Kimdir?

25-04-2023 14:58
Aldostum Metal Kimdir?
Aldostum Metal olarak çıktığımız bu yolculuğumuzda siz değerli müşterimizin sektördeki ihtiyaçlarını her zaman kaliteyi ön planda tutarak karşılamaktayız. İstanbul Arnavutköy’de 1985 yılından beri Anas Metal olarak toplamda 8.650 m2’lik alanda inşaat kalıp ve iskele malzemeleri üretimi yapmaktayız. 
Üretim tesisimizde (Çiroz) Kalıp Kilidi, Kalıp Kilidi Makinesi, Tie Rot (Tayrot) grupları, iskele tiji, İskele boru kelepçeleri ürünlerin üretimini yapmaktayız. Güçlü mühendis kadrolarımızla AR-GE ve ÜR-GE çalışmalarına önem veren firmamız müşterilerimizin taleplerine de öncelik vermektedir. Kalite standardımızı her üretim parkurumuzda koruyarak seri üretime devam etmekteyiz. Yüksek teknoloji ve kalitedeki ürünlerimiz sertifikalı olup bağımsız tonaj test raporlu ürünlerdir. Satış sonrasında satıcı desteğimizi sürdürmekteyiz. Firmamız Rusya, Fransa ve Azerbaycan başta olmak üzere birçok ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. İç piyasaya yerli ve milli ürünlerimizi tanıtma amacıyla aldostummetal markamızla İstanbul’un Ataşehir ilçesinde Ferhatpaşa mahallesinde sevkiyat depomuzda hem online hem de toptan ürün satışı gerçekleştirmekteyiz. 
Ürünlerimizde kullandığımız özel çelik malzeme ve yüksek teknoloji sayesinde çiroz kalıp kilidi ürünlerimizi defalarca kez tekrar kullanılabilme imkanı sayesinde sektörde lider marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.